Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ALLENSBACH

Την Πέμπτη ο Γιάννης μας μαζί με το "καυτό" ανηψάκι bot,αναχώρισαν από τη παρακρατούπολη με lear-jet ,παρακαλώ (ας είναι καλά ο Τσαουσίδης που το έτρεξε)!Οι πληροφορίες που θέλουν τον G,να ζητάει εναγωνίως το ηρεμιστικούλη του...ελέγχονται...

Την προηγουμένη το έτερο ανήψι ,ο Νικόλας, έφτασε στο "μαγικό"χωριό μέσω Ζυρίχης,μια και σε κείνο το σημείο (της λίμνης Κοστάτζα)είναι τα σύνορα και η κλινική.

Τον G,Τον παρέλαβαν οι ξανθές Φράου,και ομάδα γιατρών,όπου η πρώτη ερώτηση προς το Γιάννη ήταν."Πόσες ώρες την ημέρα ήσουν εκτός κρεββατιού!!!

Η δεύτερη,εάν του έδιναν κάποιο κομπιούτερ η λάπ-τόπ προκειμένου να εξασκεί και να γυμνάζει τα δάκτυλά του!!!!

Η απάντηση της Bot,σε άπταιστα αγγλικά"το μόνο που έγινε για δύο μήνες ,ήταν πως βρισκόταν στο κρεββάτι,και ΜΟΝΟ σάυτό".

Σαν απάντηση σάυτό ,τον σήκωσαν και τον έβαλαν σε πολυθρόνα να αγναντέύει από τη τζαμαρία του δωματίου του,τη λίμνη και τη ζούγκλα από πράσινο που υπάρχει έξω από το δωμάτιό του.

Οι φράου ,πάνε κι έρχονται κατά τα λεγόμενα του Νικόλα,και περιποιούνται τον G,τις λεπτομέριες για τους τρόπους περιποίησης δεν τις ξέρω.....

Αυτό που γνωρίζω είναι πως από Δευτέρα τον Γιάννη μας τον περιμένει ανηφόρα...από εξετάσεις έως σκληρή φυσιοθεραπεία,με μηχανήματα και ότι άλλο χρειάζεται...

Ο Νικόλας δε,ανεβοκατεβαίνει στο "χωριό"αγοράζοντας DVD,προκειμένου να διασκεδάσει

τον αγαπημένο του θείο?? 

Το υπόλοιπο ΤΙΜ εξ'Αθηνών αναλώνεται στο να παίρνει στο κινητό την ΒΟΤ,ζητώντας ανοιχτή ακρόαση ώστε να στέλνουμε μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης στο G.

Εσ αύριον τα σπουδαιότερα....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ JONSHONακι ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ,ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ) Γ Ρ Α Φ Τ Ε...ΓΡΑΦΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΟ)ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ Α Π Α Ν Τ Η Σ Ε Ι!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ,ΥΠΕΡΟΧΟ,EXTRAORDINAIRE,FANTASTIC,MAGNIFIQUE,SPLENDID,SCHITTEREND,HERRLICH(ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,Ε?),ESPLÉNDIDO(ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΟΝΙΑ ΜΑΣ).ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ:ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟ ΠΙΔΑΚΙ'Μ,ΤΕΛΙΕΙΟΥ!!!!!!!!
ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ:ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ FORWARD Ο Τ Ι ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ?
ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ...ΣΗΚΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΚΕΤΤΕΣ!!!!!!!!!!!


"ΦΟΥ" ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Ανώνυμος είπε...

...θα εξασκει και θα γυμναζει τα δαχτυλα του βριζοντας μας!!!
Το καλυτερο του!!!Τι εχουμε να ακουσουμε ή μαλλον τι εχουμε να διαβασουμε ουτε που θελω να το σκεφτομαι!!!

madamitsa

Ανώνυμος είπε...

Σε καλημερίζω στα ελληνικά, αλλά που θα μου πάει θα μάθω κάποιες λέξεις στα γερμανικά ώστε τώρα που βρίσκεσαι στο... θέρετρο να έχουμε επικοινωνία. Άκου "χωριό" το Allensbach!Μην ανησυχείς γλυκιέ μου, η συντάκτρια του ενημερωτικού θέλει να σου αλλάξει το προφίλ προς το χωριάτικο, αλλά ο βήχας και η χλιδή δεν κρύβονται!!Ε, όχι και "χωριό" το Allensbach κυρία μου!!!
Αγαπημένε φίλε και... συναγωνιστή καλή δύναμη!!!
Υ.Γ1 "Εκπαίδευση δακτύλων με laptop",χμ...ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!!!
Υ.Γ2 Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί που εύχονται ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑ, πολλά για σένα!!!!
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια τα νέα. Άντε Γιαννάκη μας γρήγορα να μας απαντάς και στα σχόλιά μας γιατί αν μας άφηνες ακόμα λίγο χαλαρούς δεν ξέρω κι εγώ τι θα λέγαμε και τι θα ακούγαμε ακόμη. Πάντως οφείλω να παραδεκτώ ότι είναι άξιες και πανάξιες οι συντρόφισσες με την υπέροχη ιδέα το blog και βέβαια τα καταπληκτικά κείμενα της κουμπαρούλας σου. Τώρα όμως ποy θα πάρεις εσύ τα ινία θα είναι ακόμη καλύτερα!
Σ' αγάπαμε και δεν μπορείς να φανταστείς πώς σε περιμένουμε να γυρίσεις.
EfiPol

Ανώνυμος είπε...

Γιαννιώ μου
Κατόπιν διαταγής της "φράου Φου" και της επιμονής της ότι διαβάζεις τα μηνύματα, σου γράφω. Διότι καλή ήταν η επικοινωνία με την κουμπάρα σου (θα ήθελα επί τη ευκαρία να μου τη γνωρίσεις), αλλά ήταν "αντ' Αυτού". Φίλε μου δεν χάνεις και πολλά πράγματα από εδώ. Εξάλλου, τα είχες προβλέψει από το καλοκαίρι. Η μόνη πρόβλεψη που κάνω εγώ είναι ότι τις γιορτές θα είσαι μαζί μας. Γι' αυτό υπομονή κι εσύ και εμείς. Θα επανέλθω.
Με όλη μου την Αγάπη
Γιώργος Χ. Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ JONSHON? ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙ ΣΟΥ...

ΦΟΥ