Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Συνάντηση κορυφής

Από τις πρώτες μέρες στην εντατική παρατηρήθηκε συνωστισμός αγίων, αγγέλων, θεών και ημίθεων του Ολύμπου, προφητών και λοιπών αερικών στους διαδρόμους .
Η Παναγία, δε, επιστρατεύτηκε σε διάφορες version, όπως: Γλυκοφιλούσσα, Κανάλα, και πάνω από όλα Γιάτρισσα (έμπαινε Αντιγόνη!)
Ο Αγιος Φανούριος είχε την τιμητική του, μέρες που είναι. Χόρτασε φανουρόπιτες. Να μην πώ για τον Αγιο Mήτσο, που, σε απ'ευθείας σύνδεση με Ραχούλες, χτύπησε τρελλές υπερωρίες.
Εβλεπα πέπλα από γαλάζιους, πορτοκαλί, χρυσούς και λευκούς αγγέλους να στρίβουν στις γωνίες για μέρες... Μέχρι κι ο Διόνυσος έσκασε μύτη να πιεί στην υγειά του.

Ασε, που και όλοι εμείς έχουμε πιεί ΤΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην υγειά του, που πάμε κατ'ευθείαν για ΑΑ (Ανώνυμους Αλκοολικούς)

Με το που θα βγεί ο G. θα μπούμε όλοι οι υπόλοιποι σε κέντρα απεξάρτησης, να μην πω για την ΧΑΠ, που θα μας θερίσει με τόσα πακέτα τσιγάρα που χτυπάμε καθημερινώς.

Η κατάσταση του G. παραμένει σταθερή, αν και προβλέπεται μακροημέρευση στον 1ο όροφο

4 σχόλια:

YiannisG είπε...

καυτή ατάκα από Σάκκο:

Μόλις έμαθε πως ο Τζόνσον ...έχυσε ζάχαρη στο σπίτι του G. "για να πάνε όλα ζάχαρη" (και όπως είπε η σοφή - θεά - Πατέλη: "Θα γεμίσει το σπίτι μυρμήγκια"), το μπαλλάκι αντιπρότεινε να πάει να γεμίσει το σπίτι σπέρμα .... "για να πάει η χρονιά ΓΑΜΑΩ"

Ανώνυμος είπε...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! Σακκά είσαι ο θεός μας....

Ανώνυμος είπε...

Δεν πίνουμε μόνο πολύ, τρώμε κιόλας!!!!
Του σκασμού, όμως!
Θα γυρίσουμε Αθήνα με κατακόκκινα μάγουλα και καμμιά δεκαριά extra κιλά ο καθένας κι άντε να μας πιστέψουν, τι στεναχώρια τραβήξαμε, κει πάνω στη Σαλονίκη!!!!
Κι ούτε μια μπουγατσούλα...

YiannisG είπε...

"Νεκρή" στον καναπέ της σουίτας στο Plaza, κι ενώ έχουμε καταβροχθίσει ό,τι υπάρχει στην -πλούσια" κουζίνα του "Πανελλήνιον" κι έχουμε πιεί το βόσπορο και ετοιμάζομαι για θεσμικό εμετούλη, τους ακούω να παραγγέλνουν ΠΑΓΩΤΟ στο Μποτάκι! Την έστειλαν περίπτερο! Ελεος!!!
Και τό'φαγαν!!! Και μπισκοτάκα "oreo".
Σήκω Γιάννη να τους μαζέψεις!
Και να μαζέψεις και τα ανηψάκια! Κάνει τζακούζι ο γίγας Νίκος και καλεί στη μπανιέρα και το Bot. Κάποιος να τους πει πως είναι αδέλφια, επιτέλους!!!!