Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Breathe

"Του έβγαλαν τον αναπνευστήρα!" Μικρή φουφού-υλατζούλα, με θεότρελλες μπούκλες εθεάθη να τρέχει αλαλλάζουσα στους διαδρόμους της "εσπερινής" , κοινωνώντας στους συναδέλφους την είδηση με άκρως δημοσιογραφική ευσυνειδησία και σοβαρότητα!

Ναι, ο αναπνευστήρας είχε αφαιρεθεί, ενώ εμείς στην συμπρωτεύουσα τραγουδούσαμε μανιωδώς γνωστό και αγαπημένο (του) r'n'b τραγουδάκι με τον σημειολογικό τίτλο "breathe".

Ο "Πάτερ φαμίλιας" που ανέβηκε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, μας έφερε γούρι! Γιούπι, ζήτω, όλε!

Απρόσκοπτα????

Η αφίσα της συναυλίας κοσμούσε τα εργοτάξια της πόλης εδώ και μέρες. Αλκίνοος - Μάλαμας μαζί στη Θέρμη. Τι καλύτερο ... γλέντι από μια συναυλία των δυο "μετρ" της πίκρας για να κλάψει κανείς λυτρωτικά και με άλλοθι?
("Ελεος, ρε πουτάνα διονυσία, με τους τελευταίους που πας κι ακούς" όπως θα σχολίαζε - επιτυχώς- τολμώ να πω- ο G!)
Το ταξί, αφού πέρασε λόφους κι απάτητα βουνά, μας άφησε στο φράγμα της Θέρμης, όπου σημειώθηκε κοσμοσυρροή για το μέγα γεγονός. Μόνο που δεν είχαν όλοι συναίσθηση του τι ακριβώς θα δούν, εάν κρίνει κανείς από τις ερωτήσεις τύπου "Τί'ν'τούτοι, ρέ? Τα κλαρίνα πότε είναι?"
Δε δώσαμε σημασία και εφοδιασμένες με τσιγάρα και χαρτομάντηλα ( όχι, G. , μην ανησυχείς, το πατελάκι δεν ενδίδει σε τέτοιες άνοιες και δεν ήρθε ποτέ μαζί μας) περιμέναμε, τουλάχιστον τον "Βόσπορο" για να τα μπήξουμε κανονικά και ... απρόσκοπτα!
Ελα όμως που το κοινό ήταν μεταξύ μΠαοκ και Αρη, τουλάχιστον, και νόμιζαν πως είχαν σε συναυλία των Metallica, ή του Αγγελάκα, ένα πράμα!!!!! Πέταγαν μπύρες στη μούρη των καλλιτεχνών, ανέβαιναν στη σκηνή, μέχρι και stage diving έκαναν! Τραμπούκοι στον Αλκίνοο, ρε μαλάκα????? Mercy...

Ούτε να κλάψει δεν μπορεί κανείς σε αυτή τη βρωμοπόλη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλαμα και αλκίνοο, ρε μαλάκα? Χειρότερο κι από Αρβανιτάκη ακούγεται!!!!
Δεν του το σφυράτε, μπας και σηκωθεί και φύγει τρέχοντας από την εντατική???????????

YiannisG είπε...

δηλαδή, τσαμπα κουβαλάει τα βατραχοπέδιλα ο Νίκος????
Αίσχος...