Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Ενα ψάρι που το έλεγαν Ρουάντα

Μέσα στον πανικό, έχουμε κι ένα καλό! H τέλεια στραβή μύτη του G. , παροπλισμένη για χρόνια, ενεργοποιήθηκε! Ναι, μυρίζει!!! Κι όχι μόνο μυρίζει, αλλά μας βάζει και χέρι γιατί του βρωμάμε!!!!!!!!

Ετσι, μας έμεινε κουσούρι να ... μυριζόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί και ο καύσωνας που μας βρήκε στην παρακρατούπολη, δεν ήταν και ο καλύτερος σύμμαχος της ευωδίας...

Κάθε τρείς και δύο, σηκώναμε χέρι και τσεκάραμε μασχαλίτσα, όπως ακριβώς φτιαχνόταν ο τύπος στο "ψάρι που το έλεγαν Ρουάντα" Ναι, Ρουάντα, καλά διαβάσατε! Δε θέλω αηδίες. Αυτό είπε το Βοt, αυτό κρατάμε! Τι Γουάντα και μαλακίες.. Ρουάντα, όπως Παλαιστίνη, Νταρφούρ κλπ.
Το καυτό Bot ( GTP για την ακρίβεια) έδωσε ρέστα λεξοπλαστικής! Σε χρόνο dt, η Σαμπουτζάκη έγινε ... Φωφώ, ο Μανώλης, στεγνά Μήτσιας, μένει στην οδό ...Βασίλης (και ουχί βασιλίσσης) Ολγας, και τραγουδά καταχαρούμενο το "πειρατικό του κάπτεν Τζάκ"!!!!!!!!!!!!!
Επίσης, συχνά πυκνά, μας ζητάει να την πάμε στα "Γιούπια" ήτοι ο πληθυντικός του "γιούπι". Ποιός ήταν ο συνειρμός??? Τα "Γούστα", γνωστό σκυλάδικο στα λαδάδικα που ήθελε διακαώς να πάει και να γλεντήσει!!!!!!!!

Ενας νέος Μπαμπινιώτης κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και τι ακριβώς σημαινει GTP?????

Μήπως GTP-K?????

Καλύτερο μου φαίνεται...
καβάλα παν στην εκκλησιά...