Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Για να μπείτε στο club και στο νόημα...

Ολα άρχισαν μ΄ένα deponaki...
Το σχέδιο της "γυναίκας αράχνης" προχωρούσε τέλεια. Πρώτα κανόνισε να γίνει η επέμβαση εκτός βάσης. Θεσσαλονίκη λοιπόν.
Η εγχείρηση πέτυχε. Ο ασθενής? Το ψιλοπάλευε...

Plan B:

Καθώς o G. ζητούσε διακαώς ένα ηρεμιστικό μπας και χαλαρώσει και κοιμηθεί, ένα παυσίπονο depon - placebo ήταν ό,τι έπρεπε. Ενα τέταρτο του δισκίου, τριμμένο σε μια δαχτυλίθρα νερό, θα βοηθούσε στην πρόοδο του σχεδίου εξόντωσης.

"Του δώσατε depon???????" ανέκραξε έντρομος ο αναισθησιολόγος, ενώ ο G. όδευε προς την εντατική. Τώρα, ναί!!! Αγγίξαμε το στόχο.

Στην er όμως οι ανατροπές διαδέχονταν η μία την άλλη:
Βγαίνει ο αναπνευστήρας, μπαίνει ο αναπνευστήρας...
Κλείνει η πληγή, τρέχει η πληγή....
Κουνάει πόδι. Κουνάει χέρι????
Το μόνο "αλώβητο" πάνω του είναι πλέον τα μάτια και τα (τέλεια!!!!) φρύδια του, τόσο εκφραστικά, που έστελνε τα σιχτίρια σύννεφο, έστω και στο αθόρυβο!

Ακόμη και η ατάκα " Κανόνισα, μωρό μου, να μπαίνει ο μισθός σου στον λογαριασμό μου" δεν κατάφερε να τον εξοντώσει!

Ετσι, ναυάγησε το σχέδιο, και μείναμε να μετράμε βασανιστικά τα λεπτά παραμονής του στον εξωτικό πρώτο όροφο της χώρας του Παπαγεωργίου.


..... Βέβαια υπάρχει και άσσος στο μανίκι... Μια είδηση, στο άκουσμα της οποίας, ο G. θα ξαναφύγει τρέχοντας και οικειοθελώς για την εντατική, με ασπρισμένα τα μαλλιά και πολλαπλά τικ, το λιγότερο... Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν είναι μόνο αυτο που μπορεί να τον κάνει να σηκωθεί τρέχοντας απο την E-R (emergency room κοινώς).... Είμαι σίγουρος πώς άμα μυρίσει φρεσκοκομμένο espresso θα τα ξηλώσει όλα κ θα σηκωθεί με πολύ "παναγία"... ;-)

"Πατέλη πού είναι ο καφές μου λέμε;;;"

e.g. είπε...

auto pou exw na katathesw einai ti entos ER ti ektos ER ama eisai pantremenos to idio einai.... tin kalodiosi den tin glytwneis file mou! ase pou ama mirizeis kai freskokomeno kafe kindineveis na ta xilwseis ola!!! xixi

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοχρονια χωρίς τσοχα...Εμείς παντως δεν την στρώνουμε αν δεν γυρίσεις να την ...στολίσεις. Χρόνια πολλά και βεβαίως καλά.Και μην φανταστείς πως έκατσε ο Μέμος στο κομπιούτερ και μπηκε στο Blog.Πάντα υπάρχει ενας μαύρος στη ζωή μας για τα ..δύσκολα!Το 2008 έρχεται με όλα τα καλά του για σένα Γιαννη μας. Οι ευχές μας κοντά σου. Μέμος -Χριστίνα