Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Να γκρινιαξουμε και λιγο...

Εβδομαδα γκρινιας αυτη που μας περασε και επειδη εχω βαρεθει να τα σπαω μονο στους συνηθεις υποπτους, θα τα ζαλισω και σε εσας.

Ποναω λοιπον και ποναω πολυ και για πολλες ημερες. Με εχει πιασει απο το προηγουμενο σ/κ ενας γαμωπονος στο πουλι μου και με εχει γονατισει. Μου εδωσαν στην αρχη αντιβιωση με την οποια γελανε ακομη τα μικροβια και απο την προηγουμενη τεταρτη παιρνω δυο διαφορετικες αντιβιωσεις ενδοφλεβιες για –τυπου- ουρολοιμωξη, δυο διαφορετικα παυσιπονα κατευθειαν στο στομαχι και ενα τριτο οπιουχο (για... καρκινοπαθεις) με αυτοκολλητο στο μπρατσο! Παρ ολα αυτα μολις σημερα σαββατο αρχισε να μου περναει λιγακι. Βεβαια, με τοσο φαρμακο που εχω κατεβασει απο τον αυγουστο πως να με πιασουν αντιβιωσεις και παυσιπονα. Με βλεπω σε λιγο καιρο να χρειαζομαι μορφινη για τον πονοκεφαλο.

Και λες σε αυτους τους βλακες τους γερμανους να τελειωνουμε με τους καθετηρες, τα γαμωκαλωδια και τους γαμωσωληνες στην κυστη και σε κοιτανε σαν ουφο, διοτι δεν ειναι ακομη αυτα στο χρονοδιαγραμμα, θα ειναι σε λιγες ημερες! Δεν ξερω πως κατεκτησαν αυτοι οι ηλιθιοι την ευρωπη, εκτος βεβαια αν εχω πεσει εγω σε γιαφκα μυαλοφυγοδικων μεγαλογιατρων... α, ρε Ματαμης που τους χρειαζεται. –Mαταμης λεγεται ο θεος που ειναι διευθυντης στη ΜΕΘ στο παπαγεωργιου και παιρνει αποφασεις που σωζουν ζωες σε νανοσεκοντ-

Μπορω αν θελετε να αλλαξω ρεπερτοριο και να γκρινιαξω και για τιποτα αλλο περα απο τους γερμανους και τους πονους μου. Μπορω να γκρινιαξω για το ταμειο μας ας πουμε.

Λοιπον συναδελφοι, να ευχεστε να σας εχει ο θεος γερους διοτι σε διαφορετικη περιπτωση χρειαζεται γερο πορτοφολι παρα το γεγονος οτι ο εδοεαπ ειναι απο τα καλυτερα ταμεια. Και εξηγουμαι με παραδειγματα: για την 4μηνη παραμονη μου στη γερμανια δεν θα πληρωσω ουτε ευρω, ενω καλυπτεται και η παραμονη συνοδου. Για τη συνεχεια ομως πυκνο το σκοταδι. Για συνεχιση της θεραπειας εδω δε δινουν πρασινο φως, ενω για αναλογο κεντρο στην ελλαδα θα αποφασισει το δ.σ. οταν τους παμε τα απαραιτητα χαρτια. Αν πουνε οχι δηλαδη τι γινεται? Τα χρηματα που δινουν κανονικα για φυσιοθεραπειες ειναι γελοια –καπου 18 ευρω την ωρα νομιζω- και για 40 συνεδριες συνολικα. Τοσες συνεδριες θελω εγω μονο για προθερμανση... για αναπηρικο καροτσακι που θα χρειαστει να αγορασω τωρα απο εδω, δινουν γυρω στα 800-900 ευρω οταν ενα κανονικο καροτσακι στοιχιζει περι τα 2500-3000 ευρω. Για την αναρρωτικη αδεια οταν σταματησε να πληρωνει ο εργοδοτης, ο εδοεαπ δινει για δυο μηνες το 45% του μισθου και μετα παπαλα! σε αναλογη κλαψα μου οτι δεν θα εχουμε να φαμε μεχρι να μπορεσω να ξαναπαω στη δουλεια, η απαντηση ηταν οτι σε ειδικες περιπτωσεις και με αποφαση του δς μπορει να υπαρξει ειδικο βοηθημα 300 ευρω. Να αρχισω απο τωρα δηλαδη να γλυφω, για να μου δωσουν 300 ευρω το μηνα τα οποια δε θα καλυψουν ουτε τις πανες απο το μωρακι που ερχεται...

Αυτα για τον εδοεαπ μας ή γινεσαι αμεσα καλα ή βγαινεις σε πτωχευση. Φανταστειτε τι τραβανε οι αλλοι εργαζομενοι σε ικα και λοιπες παπαριες με το εξαιρετο κρατος κοινωνικης προνοιας που εχουμε κτισει.

Το σταματαω τωρα γιατι εκνευριστηκα παλι και θα την πληρωσει κανενας κοκαμοιρης που δε φταιει σε τιποτα για τη μαλακια που μας βαραει.

Να στε καλα αδελφια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 'ΚΑΨΟΥΜΕ' ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...
Η ΠΥΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου σε αναγνωρίζω. Δώστα όλα.Απ' όλα όσα γράφεις θεωρώ ότι το σημαντικότερο είναι το... πουλί σου. Αυτό πρόσεξε μόνο (μυρίζομαι γερμανική συνωμοσία κατά της μεσογειακής φυλής)! Όσο για τα άλλα, γνωρίζεις ότι το σύστημα λειτουργεί με... "λελογισμένα γαμοσταυρίδια" και πίεση. Απ' ότι ξέρω ο ΕΔΟΕΑΠ λειτουργεί και πέραν των γνωστών "νορμών". Γι' αυτό μην αγχώνεσαι. Εξάλλου, είμαστε κι εμείς εδώ. Φιλιά πολλά.
ΓΧΠ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με τις μαρτυριες-αποψεις
των συναδελφων, ο καλυτερος και
πιο ανεξοδος τροπος αποκαταστασης των κινητικων και οχι μονο προβληματων σου ειναι να γυρισεις
στη "Β"!!!Ποια kliniken schmieder,φιλοκτητης και μαλακιες(βλεπε Φανη:"θα αρχισεις να μουτζωνεις με χερια και ποδια προς πασα κατευθυνση")
Δεν θα εχεις αναγκη κανενα ΕΔΟΕΑΠ
και τις ψωροδεκαρες του και κανενα
κρυοκωλο γερμαναρα!
Το πουλι σου βεβαια, θα συνεχισει
να ποναει αλλα για αλλους λογους!
Διαλεγεις και παιρνεις!


ΥΓ.1 Μεταξυ μας...εγω δεν θα τους εμπιστευομουνα!(τους συναδελφους ντε!)

ΥΓ.2 Ο αγωνας τωρα ξεκινα!!!


Ρ.Χ
(αλα ΓΧΠ)

scalidi είπε...

Το έζησα κι εγώ τον Οκτώβριο, αν και σε ελαφρά μορφή, καθώς δεν μου βρίσκανε μια χαζο-σκωληκοειδίτιδα κι έγινε οξεία και παραλίγο να αποδημήσω...

Γκρινιάζω κι εγώ μαζί για συμπαράσταση :)))))))))))

Θα γίνεις καλά, γιατί είναι επιτακτική ανάγκη και γκρίνιαζε όσο θες, εμείς εδώ θα χαιρόμαστε όσο ξέρουμε ότι γκρινιάζεις.

Τα πρακτικά να μην σε απασχολούν, καλά με τόσα οπιούχα σου μένει μυαλό να σκεφτείς; Καλή εβδομάδα να έχεις

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να γυρίσεις πίσω πρωτα και όλα τα άλλα θα είναι υπό έλεγχο.Ο Φαράκος σε περιμένει παντοτε για την πόκα, προς το παρόν τα είπε με τον Κιάο και τον Φίλιππα στην οδό Σισίνη. Η πρόθεση ύπαρχει και είναι σίγουρα θετική. Εγώ τα λέω συχνα -πυκνά με την Κατερίνα σου και λειτουργούμε απόλυτα συντονισμένα ώστε όλα να γίνουν όπως πρέπει για να γίνεις όπως ήσουν.Ο Φαράκος λέει και πως πρώτα απ όλα να κοιτάξεις εσύ τα αποκρυφά σημεία σου και να μην σε νοιαζει τίποτα. και μην ξεχνάς: Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι ένα απρόσωπο ταμείο και γι αυτό αγωνιζόμαστε να τον κρατήσουμε όπως είναι και να μην μας τον φανε οι ενοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάς ρε. Οι γερμανοί ξέρουν καλύτερα απο όλους τι πρέπει να κάνουν. Ο πόνος στο πουλάκι σημαίνει ότι αυτό λειτουργεί και διαμαρτύρεται. Αυτό είναι καλό. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μη μασάς. Θα την βρούμε όλοι μαζί την άκρη. Με πρώτο το Ταμείο φυσικά. Κατά τα άλλα Τζον κάνε λίγη ακόμη υπομονή, έφαγες τον γάϊδαρο μένει η ουρά. Όταν επιστρέψεις με το καλό, όλα θα γίνουν ταχύτερα. Και το πουλί, και το χέρι και το πόδι, και όλα.Και ΄μετά...Κούβα για ...πρακτική εξάσκηση. Κάνε υπομονή. Δεν είναι εύκολο αλλά κάνε. Αξίζει τον κόπο. και σε λίγο καιρό όλα θα είναι ένας εφιάλτης που πέρασε. Η Ζαχοπουλιάδα μαλάκα μου είναι όλα τα λεφτά. Η ΝΔ ακόμη κι αν γαμήσει δεν μπορεί να διορίσει. Όλα τα λεφτά του λέω...
Κ.Δ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Γίγαντα Γιάνναρε

Μία λύση για το γαμόπονο, είναι να ζητήσεις από τους συνοδούς σου, να σου φέρουν ένα dvd με όπερες του Βάγκνερ και να τις βάλεις στη διαπασόν.

Δεδομένου ότι οι όπερες κρατούν 2-3 ώρες οι καθεμία, ενώ έχουν και θεματική συνέχεια, μπορείς να βάλεις να παίζει Βάγκνερ για κανα οκτάωρο μέχρι να γονατίσεις τους Φρίτσηδες. Αν διαμαρτυρηθούν, θα τους πεις ότι τα ιερά και τα όσια της Γερμανίας είναι αδιαπραγμάτευτα και πως θα κάνεις πίσω, μονάχα αν σου επιτρέψουν να πιείς μερικές weissbier - κατά προτίμηση Maisel, που δροσίζουν εκείνα τα μέρη του σώματος όπου οι υπόλοιπες αδυνατούν...

Μόλις επικαθήσει η μαγιά στην κεντρική φλέβα που τροφοδοτεί με όνειρα το πουλί, ο πόνος θα πετάξει!

anonymi είπε...

Ακου Γιάννη, επειδή αυτό το μαγαζάκι το πληρώνουμε όλοι ... όχι για να πηγαίνουν διάφορες κυρίες σε σπα (το μάθαμε κι αυτό) ούτε για να εξαναγκάζουμε τους γιατρούς (ναι, εμείς οι ίδιοι που κατά τα άλλα γράφουμε για τα χάλια και τις διαπλοκές των αλλονών) να γράφουν τα φάρμακα όλης της οικογένειας και των βαφτιστηριών των υψηλά ιστάμενων ασφαλισμένων και επίσης να εξετάζουν όλα τα μέλη του γενεαλογικού δέντρου του καθενός ασφαλισμένου (χωρίς δικαίωμα εννοείται) ούτε για να κάνουν πλαστικές οι κυρίες των κυρίων συναδέλφων, επειδή το ταμείο το πληρώνουμε κι εμείς που δεν καταδεχόμαστε να γράφουμε τα ντεπόν (κάτι αντικαταθλιπτικά, εκεί που μας έριξε η μοίρα γράφουμε κι αυτά τα ξεχνάμε μέρες και παθαίνουμε τικ)δεν θα το αφήσουμε να γίνει. Ούτε ΙΚΑ είμαστε, ούτε θα γίνουμε. Αν για τη μια - τη σκληρότερη περίπτωση που αντιμετωπίζει ο ΕΟΕΑΠ με μέλος του χρόνια - αποφασίσουν συνάδελφοι - μάνατζερ να τηρήσουν τους κανόνες, θα αναγκαστούν να ... κόψουν τα σπα και τα φάρμακα των συγγενών. Αν και - είπαμε πολλά κι άσχημα - θα σου πω και κάτι, ουδείς είπε όχι μέχρι τώρα. Κι ούτε θα πει. Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε μαζί...

anonymi είπε...

Μεταλλαγμένε πρασινοφρουρέ, αν και άργησες να δεις το φως του Κυρίου... Καραμανλή, θα ήθελα να σου ευχηθώ, χρόνια πολλά και γρήγορα να επανέλθεις στην ... γαλάζια πραγματικότητα. Αυτή που κάποτε εσύ αποκαλούσες "Δεξιά".
Πάντως, εμείς οι καλοί Δημοκράτες, ευχόμαστε η Δεξιά του Κυρίου (του αλλουνού) να είναι μαζί σου.

Φιλιά και καλή επιστροφή ώστε να διαπιστώσεις από κοντά πως οι "πρασινοφρουροί" έγιναν σήμερα "ροζ" φρουροί...

Εύχομαι να κλάψεις από ... γέλια

Ο Δεξιούλης φίλος σου...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μας Ιωάννη,
Η συντακτική ομάδα της Ευρωοικονομίας(...;!%$$@)εν τη προσπαθεία της να συμβάλλει αποτελεσματικώς εις την ταχείαν ανάρρωσήν σου, αποφάσισεν ομοφώνως ίνα σου αποστείλει έν αντίγραφον της χθεσινής ομιλίας του Πρωθυπουργού μας εις το Συνέδριον που έλαβε χώραν με θέμα την πάταξιν της διαφθοράς εν Ελλάδι, δια την οποίαν, όπως καλώς γνωρίζεις, η κυβέρνησή μας είναι σταθερώς προσηλωμένη εις την μάχην αυτήν....(^%%$#@@&***).
Πιστεύωμεν ότι με την πρώτην, απλήν ανάγνωσήν της, αυθορμήτως, άπαντα (μα άπαντα) τα μέλη σου, θα αντιδράσουσιν πλήρως, ότε και δεν θα έχεις πλέον ουδεμία απολύτως ανάγκην περαιτέρω θεραπείας!!!!
Άσε δε που θα καταπλήξεις και τους φίλους και πιστούς συμμάχους μας μας Γερμανούς, οίτινες επί ματαίω θα αναζητώσιν το δραστικόν όσο και θαυματουργόν τοιούτον φάρμακον...!
Και όσο δια τας ζημίας που ενδεχομένως εκ της αντιδράσεώς σου, θα προξενήσεις, μην ανησυχείς!
Η συντακτική ομάδα της "Ε" γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ακαριαίαν αντίδρασην σου, πραγματοποίησεν ήδη εσωτερικόν έρανον, το δε συγκεντρωθέν προϊον αυτού, πιστεύομεν ότι θα φθάσει δια να καλύψει πάσαν ζημίαν, νόσον, ενδεχόμενως και μαλακίαν!!!
Αγαπητέ μας Ιωάννη,
Κατενόησε σε παρακαλούμεν την επάνοδον μας είς την απλήν και άδολην καθαρεύουσαν, ήτις οφείλεται εις την αδιάληπτον παρακολούθησιν των λόγων του αγαπητού μας κ.κ. Πλεύρη, ώστις περιφερόμενος ως ζαρζαβατικόν απο καναλίου εις κανάλιον, προσπαθών ίνα εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον σεβαστόν του συνεργάτην Κουτελίδαν, εις το απονενοημένον διάβημα της αυτοκτονίας, αυθορμήτως μας υπεθύμησεν τον γνωσσικόν μας πλούτον, εμφορώντας παραλλήλως υπό πλήρους νοσταλγίας!!!
Έχε αγαπητέ μας Ιωάννη υπομονήν και σπεύσε δια τον νόστον, διότι αν βραδύνεις, πολύ φοβούμεθα ότι θα στερηθείς της αγαλλιάσεως της ακροάσεως των λόγων των κ.κ. Πλεύρη (πατρός και υιού),Γεωργιάδη, Καρατζαφέρη, πιθανότατα δε και αυτού τούτου του Πρωθυπουργού μας, δια τον οποίον σπέυδωμεν να σε διαβεβαιώσωμεν δια μιαν εισέτι φοράν, ότι ούτος και η κυβέρνησίς του, παραμένουν μέχρις ώρας σταθερά προσειλωμένοι εις την άνισον μάχην δια την πάταξιν της διαφθοράς...
Σε ασπαζόμεθα εις αμφοτέρας τας παρειάς,
Οι φίλοι και συνεργάται σου
Χ.Α.Κ