Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Πεσε στα φρενα...

...οπως θα ελεγε και η Ρενα (μια ειναι η ρενα) ή αλλιως οκ αδελφια το επιασα το υπονοουμενο, θα ξεσκισουμε οποια κουφαλα βρεθει απεναντι μας...

Αγριεμενους σας βρηκα παντως με τον ερμο τον εδοεαπ, και για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους ξαναδηλωνω οτι ολα αυτα ηταν γκρινια και οχι «καταγγελια» ή κατι τετοιο. Αλλωστε, οπως μου μεταφερει το κατερινακι που τρεχει για τα παντα, βοηθανε ΟΛΟΙ και βοηθανε ΠΟΛΥ... ψαχνουνε δε να βρουνε φορμουλα για να ξεπερασουν νομιμα ως δ.σ. ολες τις βλακειες που σας περιεγραψα.

Εχω βεβαια την υποψια οτι ολα αυτα συνεβησαν οταν απο τη Σισινη περασε ο Μεμος εχοντας στο δεξι του χερι το 45αρι και στο αριστερο τη Χριστινα. Το ερωτημα ε ιναι ποιο απο τα οπλα αυτα ηταν το πιο πειστικο...

Οπως και να εχει, να στε καλα ολοι για τις τονωτικες ενεσεις ηθικου. Παντα χρειαζουμενες ειναι για να εχουμε αποθεμα οταν τα φεγγαρια δεν ειναι καλα.

-Δεξιουλη, χαρηκα που σε «ακουσα» αλλα ρε γαμωτο τι ηττα ειναι αυτη που εχετε υποστει... δυο δεξιοι πηγαν να ξενοπηδησουν, ο ενας βλεπει τα ραδικια αναποδα και ο αλλος φλερταρει ακομα με τον αδη. Για προσεχε λιγακι... the right men cannot jump για να παραφρασουμε την ταινια. Αλλωστε, οπως λεει και ο Μελ, δε μπορειτε να διορισετε ουτε τις γκομενες σας. Ντιπ αχρηστοι.

Απο την αλλη εχω μεινει εκθαμβος απο τη μαχητικη αντιπολιτευση του Γιωργου και του ΠΑΣΟΚ συνολικα. Θα κυβερνα η ΝΔ μεχρι να βουτηξει απο το παραθυρο και ο Καραμανλης.


-5 εκατομμυριακια καταμαυρα δεν ειναι και πολυ ασχημα, ε λαμογια μου?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μου λείπεις, σύντροφε, πόσο μου λείπεις... Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μη σε σκεφτώ και να μη σε καθυβρίσω! Δεν μου αρέσει να γράφω δημόσια κι όλο λέω να σου γράψω γράμμα αλλά το παρακαθυστέρησα και το μπλογκ έχει την ευκολία του, οπότε... εδώ είμαι. Που πάντα ήμουν δηλαδη... Ελπίζω να καλοπερνάς στα χέρια των απογόνων του Μέγκελε και να σε βασανίζουν όσο σου αξίζει! Χι χι, έχει τεράστια πλάκα η δεξιά διακυβέρνηση, μου λείπει που δεν το διασκεδάζουμε παρέα... Σ' αγαπώ πολύ, Κατέ.

Ανώνυμος είπε...

...και παρ'το αλλιως θα ελεγα....

Ανώνυμος είπε...

5 εκατομμυριακια ειναι λιγα καλε μου...εχεις λαθος προοπτικη...
ενεκα που πρεπει να τσακιστω αλλιως
θα επεκτεινομουν
μουτς

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλα Γερονικολέ ακόμη και απο το κρεβάτι του πόνου το μυαλό σου είναι στην αντιπολίτευση έτσι; Ξέρεις η "νέα διακυβέρνηση" έχει άριστες σχέσεις με τους γερμανούς (έμειναν κάτι υπόλοιπα απο...την Κατοχή, Μητσοτάκης κι έτσι, ξέρεις) οπότε δεν μας είναι δύσκολο να σε βάλουμε σε θάλαμο βασανιστηρίων. Γκέγκε; Κανόνισε την πορεία σου Γιάννο, στηρίζουμε Γιώργο με χίλια. Ο Τσοβόλας είναι δικηγόρος...του Θέμου. Ωιμέ. Γιαννάκο γίνε καλά και έλα, έχουμε βαρεθεί.Τώρα που έκλεισε και η γαμημένη η τραχιοτομή, όλα θα είναι ευκολότερα. Τουλάχιστον τα γαμοσταυρίδια θα είναι ηχηρότερα, και οι γερμαναραίοι ακόμη και ντιπ ζωα να είναι θα καταλάβουν ότι πρέπει να επιταχύνουν τους ρυθμούς τους. Φίλε εν κατακλείδι, μην σκέφτεσαι τίποτα πέρα απο την υγεία σου, και την οικογένειά σου. Τα υπόλοιπα άστα πάνω μας όταν με το καλό επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, και στην επικράτεια της...νέας διακυβέρνησης! ότι χρειαστεί θα το κάνουμε, θα βάλουμε βίσματα, κλπ, αρκεί να είσαι επικεντρωμένος στην θεραπέια σου. Η ζαχοπουλιάδα καλά κρατεί. Οι μαλάκες αντί να πάνε σε έναν Πασόκο να τους κάνει ιδιαίτερα για το πως τακτοποιούν τις γκόμενές τους, πως τα παίρνουν, που τα καταθέτουν και πως τα επενδύουν, θέλουν να μάθουν μόνοι τους. Και μετά...πηδάνε απ' όπου βρουνε...
Φιλάκια...
Κ.Δ.Μελ.

Ανώνυμος είπε...

Πειστικότερο όπλο είναι αυτό που έχει τις καλύτερες καμπύλες!!!!
Σ αγαπάμε. Νά είσαι καλά και γρηγορα κοντά μας. Πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με την προοπτική της διακυβέρνησης της χώρας από Νουδούλα έως να βαρεθεί τη ζωή του ο κωστάκης πολύ καλό!
Πηδάνε μωρέ οι δεξιοι;;;;
Η σαφής βελτίωση του χιούμορ σου δειχνει, αν μην τι άλλο, ότι κάτι παει καλύτερα εκεί στην όμορφη πατρίδα των ρομαντικων Λουδοβίκων!
Εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα.

Αντε και λίγο χιουμοράκι για τη νέα διακυβέρνηση, έτσι να πάει καλα το βράδυ:

Χρονολογίες
1977
1. Η ∆ΕΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ
3. Θάνατος Βασίλη Ρώτα, Μενέλαου Λουντέµη.
1990
1. Η ∆ΕΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ
3. Θάνατος του ποιητή Γιάννη Ρίτσου.
2004
1. Η ∆ΕΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2.. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ
3. Θάνατος της ∆ιδώς Σωτηρίου.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τώρα που η δεξιά ξαναέγινε κυβέρνηση, αν και ο
Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθληµα, παρακαλούµε να µην το πείτε
σε ευαίσθητους και αριστερούς καλλιτέχνες γιατί δεν το αντέχουν µε τίποτα.