Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Εκτακτη εκδοση

Αυτο το γαμοκειμενακι το ξεκινησα με 4 διαφορετικους τροπους και κανενας δε μου αρεσε. Θα το παμε λοιπον ξερα ειδησεογραφικα:

Βγηκε επιτελους μετα απο πεντε μηνες το τραχειοστομα!

Ειμαι τρελα χαρουμενος και κατασυγκινημενος, ετσι δε μπορω να γραψω λεξη...

Φιλια και τα ρεστα στην επομενη ανταποκριση

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε ,οι ευχές μας πιάνουν τόπο επιτελους.Και εις άλλα με υγεία.Τώρα τό ένα καλό νεο θα διαδέχεται το αλλο.

scalidi είπε...

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το καλύτερο νέο σήμερα...:))))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Όλα βαίνουν καλώς κύριε Γιάννη. Μόνο εύχάριστα από δω και πέρα. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και δυο γλυκά φιλιά (στο μάγουλο, μη παρεξηγηθούμε)...

Νικολέτα

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσια νέα ! Καλή συνέχεια της όλης προσπάθειας από εσένα και το τεχνικό τιμ

Μ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Νέα πολύ καλύτερα απ' το περιοχόμενο πολλών κατάμαυρων σακούλων (άραγε έτσι είναι η γενική της σακούλας; Δεν ξέρω και για αυτό, μάλλον, φταίει που δεν πήρα ποτέ μου μαύρη σακούλα με περιεχόμενο της προκοπής παρά μόνον αυτή πετάω τα σκουπίδια.)
Κάθε μέρα και καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μοιράζομε τη χαρά σου. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να σου γράψω αμέσως χθες, γιατί αισθάνθηκα σαν την Τσέκου. Μπούκωσα με τα τέσσερα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ροζ σκάνδαλο ήταν αυτό στο στάδιο Καραϊσκάκη και όχι ποδόσφαιρο. Τώρα θα μου πεις, άλλοι και άλλες χαλαρώνουν και το απολαμβάνουν, αλλά εγώ δεν λέω να το συνηθίσω. Δυστυχώς, εξακολουθώ να έχω ταμπού και να είμαι "κρυφο-στρέιτ"! Μες στη μαύρη παρανομία δηλαδή. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, αντιλαμβάνομαι πλήρως τη συγκίνησή σου από την αφαίρεση του "κωλοσωλήνα". Το νέο έγινε ενθουσιωδώς δεκτό στις "εξέδρες", λες και έβαλε γκολ ο Λούα Λούα. Αδερφέ, αν οι "χαριτωμενιές" δεν αποδίδουν, αξιολόγησε μόνο την προσπάθεια να σου δείξουμε πόσο σ' αγαπάμε. Φιλιά.
ΓΧΠ

Ανώνυμος είπε...

Κάτω οι τραχιοστομίες. Κάτω οι ...εξωθεσμικές επεμβάσεις που χαλούν το ίματζ μας, και προκαλόύν πόνο. Φίλε Γιάννο. μίλησα χθες με την Καίτη όταν σου έγραφα το σχόλιο, αλλά είχα μπουκώσει απο συγκίνηση και δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτό. Η πρώτη κίνηση έγινε, τώρα μένουν οι υπόλοιπες. Υπομονή. Ξέρω, εύκολο να το λέει κάποιος απο πολύ μακριά, δύσκολο να το κάνει πράξη ο ενδιαφερόμενος.Όμως η αλήθεια είναι πως μόνο με υπομονή και σθένος μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή τη μαλακισμένη και ηλίθια επιπλοκή που σε ταλαιπωρεί. θετική ενέργεια χρειάζεσαι και κυρίως θετική σκέψη. Συν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το καλό ήρθε περιμένουμε το καλύτερο που έρχεται οσονούπω. Ελπίζω μαλάκα να διάβασες το καινούργιο βιβλίο του Τσαϊλντ. Η περιπέτεια λαμβάνει αίσιο τέλος και όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν. Πίστη χρειάζεται και δύναμη. Και πιστεύω ότι δεν σου λείπει τίποτα απο τα δυο μετά και την πρόσφατη θετική εξέλιξη. Η ...πολιτική ενημέρωση τώρα. Ο ζαχόπουλος είναι ακόμη τάβλα, ο Θέμος την έχει άσχημα, το ΣΔΟΕ τον έχει πιάσει απο τ' αρχίδια, ο Μακης δίνει ρέστα κατηγορώντας το Θέμο για πολλά και διάφορα, και με λίγα λόγια...ευτυχώς που είσαι στη Γερμανία. Το "μπουρδέλο" είναι μια φτωχή λέξη για να περιγράψει αυτό που ζούμε. Απόδειξη ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο, και η μαλακία δεν γνωρίζει όρια. Ο μπουχέσας ο Ζαχό ήθελε να πηδήξει, και δεν αρκέστηκε στα σαβούρα που είχε, αλλά επέλεξε να μας πηδήσει όλους. Η Ελλάδα είναι η μοναδική΄...αφρικανική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Αλβανία σε λίγα χρόνια θα έχει γίνει Ελβετία τόσο σε θεσμούς όσο και σε πολιτική κουλτούρα. Γιάννη καλή δύναμη, και ακόμη καλύτερα νέα στα επόμενα σημειώματα. Για...ακόμη καλύτερες μέρες που λέγαμε το 85.
Κ.Δ.Μελ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μιλάς κανονικα, δεν γράφεις πια τίποτε;
Περιμένουμε εναγωνίως νέα σου γραπτά!
Κατά τα άλλα πολλές ευχές για τα γενέθλια σου, τα οποία του χρόνου θα γιορτάσουμε με τρελλά γλέντια.Οι ευχές μας και για τα καλύτερα στην υγεία σου.