Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Ποιός στρέσαρε τη Biba???????

Sorry, G. αλλά σήμερα έχουμε πιο σημαντικά ιατρικά ανακοινωθέντα από του λόγου σου!!!!!
Κράτα μια θέση στην εντατική, γιατί οσονούπω σου στέλνουμε "πακέτο" τη Biba, η οποία, τη βγάζει, δεν τη βγάζει... Ο doc διέγνωσε αρρυθμίες, προερχόμενες από έντονο στρες και της έκανε μια κορτιζόνη στα γρήγορα, μπας και συνέλθει. Η ερώτηση ήρθε σαν καταπέλτης: "Με τί έχει στρεσαριστεί το σκυλί?"
Εμ, με τί νά'χει στρεσαριστεί το έρμο, που έχει πέσει στα άτεγκτα χέρια της Βίλλυς και τά ' χει δει όλα???? Δεν της έχει μείνει τρίχα για τρίχα, άσε που κατεβαίνει με το ζόρι 7 φορές τη μέρα για τσίσο, καθώς και για το ¨γύρο του θανάτου" με trendy καροτσάκι του σούκερ...

Κατά τα λοιπά, το νέο της ημέρας είναι ένα:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΥΛΗΣ"! Και γιούπι και όλε!
Διασταυρωμένο και από τον super Cambell doc και από τους μοναδίτες!
Προχωρούμε οσονούπω σε τροχιοδρόμηση της αναπνοής, να φύγουμε επιτέλους από τον fucking 1ο όροφο!
Ο ασθενής, δε, σε καλό mood, σχολίασε κατά τι ειρωνικώς, σηκώνοντας το φρύδι, τα νέα της Bibas. (Εμ, δε θα βγείς, αρχηγέ μου? Θα βγείς... ΟΛΑ θα τα πληρώσεις!)

PS
Kαι ο μούργος, σε άλλη er, εις το -επίσης εξωτικό- Νεόκαστρον της μακρινής χώρας της Αλβιώνας, βαίνει καλώς. Μπορεί πλέον να κρανιώνεται ανεμπόδιστα, καθότι το σύστημα καθάρισε ολοκληρωτικά και αμετάστατα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayrio to kalo pou sou 8elo to anakoinw8en na einai sthn wra tou....ektos an exeis na 8apseis kapoion!!!(exw enan sta upophn)

madamitsa

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Γιάννη!!!! Τελειώνε και είδαμε ντιμπέιτ χωρίς εσένα... Πώς θα τη βγάλω τη μέρα των εκλογών; Και έχασε και ο σοσιαλισμός τη ψήφο σου, γαμώτο!!! Κανονισε τη μέρα των εκλογων να μιλάμε ανοιχτη γραμμη!
Κατέ η σύντροφος

YiannisG είπε...

Και τί debate! Με αρχηγούς επιπέδου Στελάρα και Χέρι- χέρι!!!Μην να ανέβω κι εγώ στο er - δωματιάκι να γλυτώσω τα χάλια τους και τα ακόμη χειρότερα χάλια των αναλύσεων που τρώω στη μάπα από τους super dooper πληρωμένους γραφιάδες (πολιτικοί αναλυτές, μη ξεράσω...)της γιαννοφυλλάδας μου??????

ΥΓ Madamitsa, ποιόν μου ετοιμάζεις αύριο????

Ανώνυμος είπε...

exeis apostolh ayrio!!!!!!keep in touch gia perissoteres plhrofories!!!!

madamitsa

Unknown είπε...

ΓΙΑΑΑΝΗΗΗΗΗ!!!!εκτ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, συγνώμη μήπως μπορείς να σηκωθείς για λίγο να πεταχθείς μέχρι το Βελίδειο. Σου στέλνω με κούριερ κανά δύο χαρτόκουτα μολότοφ. Ίσως όμως δεν χρειάζονται πολλές, έξι για τους "αρχηγούς", Ααα και άλλες έξι για τους "συναδέλφους" μας. Τι γράφω τώρα, λόγος να γίνεται, με τι ασχολούμε αφού δεν ψηφίζω, συνειδητά. Πάμε λίγο στα δικά μας, σήκω γιατί βρήκα άκρη. Μαζευόμαστε 15 άτομα και νοικιάζουμε αναλόγως με τα οικονομικά μας ένα κτίριο πάνω σε μία νησίσα άμμου στα Κο Σαμούι. Κατερίνα, χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόνο άνδρες. Επέσπευσε "συνειδητά" τις διαδικασίες ανάρρωσης για το ταξίδι "προπόνησης" των κουσουριών...

"Δοκαρόπληκτος-Τιτανοκέφαλος"

YiannisG είπε...

προς "δοκαρόπληκτο"
Στείλε μολότοφ, σύντροφε, να γίνει κούγκι το μαγαζί!
Και όπως είδες, με τόσα drugs, ο Γιάννης είναι έτοιμος όχι μόνο για Κο Σαμούι, αλλά και για Goa άμα λάχει!!!
Με καπέλο, μουστάκι και γυαλιά, μπορεί να συμμετέχει και κανένα θήλυ με προδιαγραφές μπετατζή?????

Betina είπε...

Αγαπημένε Δοκαρόπληκτε,

φυσικά και θα πάτε μόνο άντρες.
Να σου θυμήσω οτι και να θελα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Η βαρυποινίτισσα