Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Καρφωθήκαμε...

Αμήχανος ο dr Kαθησυχαστικόπουλος, που μετέφερε στον G. τα εκλογικά αποτελέσματα, προσπαθούσε να καταλάβει γιατί απογοητευόταν ώρα με την ώρα ο ασθενής.
Αρχισυντάκτης της "Εσπερινής" σου λέει, δε μπορεί, για την ισχνή αυτοδυναμία στεναχωριέται.... Τι να κάνει κι ο άνθρωπος, αν και άκρως δημοκρατικός, έκανε τον καραγκιόζη και του έλεγε πόσο καλά πάει η ΝΔ και πόσο σίγουρα θα βγάλει κυβέρνηση!
Και δώσ'του να μπλαβιάζει ο Γιάννης!!!!!! Κάθε πέντε λεπτά ζητούσε ενημέρωση! Και κατέληξε ο επιστήμων: μάλλον στεναχωριέται που δεν πήρε μεγάλα ποσοστά ο ΛΑΟΣ!!!!!!
(Πληροφορίες για αλλεπάλληλες ατελεκτασίες του ασθενούς στο άκουσμα του ΛΑΟΣ, επίσης ελέγχονται ως ανακριβείς...)

Το μυστήριο λύθηκε σήμερα, όταν το πατελάκι, περιμένοντας τη γνωμάτευση του super fusiatrou, έπιασε ψιλή κουβέντα στους διαδρόμους με τον αναμεταδότη των εκλογικών αποτελεσμάτων και του σφύριξε την άκρως εμπιστευτική πληροφορία του "πράσινου G."
"Ε, τα λένε αυτά κα Γερονικολού!" ανέκραξε ανακουφισμένος ο doc και του λύθηκαν οι απορίες, ενώ ανέβηκε κι άλλο στην υπόληψή του ο G.

Project "fusiatros"

Αφού τον γύρισε δέκα σβούρες στο κρεβάτι και τον ξετίναξε στις ασκήσεις ετοιμότητας, είδε κι αυτός καθαρά την πλήρη λειτουργία του δεξιού κινητήρα και την αργή πλήν σταθερή επαναφορά της αριστερής πτέρυγας. Επεσήμανε δε την πολύ καλή κλινική εικόνα του, εκθειάζοντας την super περιποίηση που δέχεται στον exotic Α' όροφο.

Ε, στα ώπα ώπα τον έχουν και τον προσέχουν (αυτό τους έλειπε...) , αλλά και οι ίδιοι οι doc της er έχουν εκστασιαστεί με την αντίληψη , την ευφυία και τη συνεργασία που επιδεικνύει ο ασθενής, καθώς και την παράλληλη ενασχόλησή του με τα κοινά! (Ελα ρε Γερονικολέ, έμπαινε και γοήτευε!!!)

Να σημειωθεί πως κι εμείς οι ταπεινοί παρατρεχάμενοι έχουμε λάβει τα εύσημα για τη στοχοπροσήλωσή μας και την καλή μας διάθεση και διαγωγή (όχι παίζουμε! Αν και με τους βλάχαρους που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα, εμείς κάνουμε διπλή εντύπωση!)

Η είδηση της ημέρας είναι μία, δια στόματος super fusiatrou και super Cambell doc ταυτόχρονα: ΗΔΗ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣ!!!!

Μιά δυό βδομάδες να περιμένουμε, για την πλήρη απεξάρτηση! Και γιούπι και ΟΛΕΕΕΕΕ!

6 σχόλια:

scalidi είπε...

Μπράβο! Όλα καλά θα πάνε. :)

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα λεγα να βάλετε κανα φίμωτρο στο γιατρό μην αρχίσει να λέει και για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ γιατί την κάτσαμε τη βάρκα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΦ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ FLASH BACK (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ 'Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ.
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ" ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΣΤΙΓΜΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ:ΓΕΛΙΟ,ΚΛΑΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ-ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ(!)-Κ'ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΒΑΚΙ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ "ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ",ΓΙΑ "ΓΛΑΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΓΕΡΑΜΑΤΑ TOGETHER"!;
ΣΤΑ ΦΥΛΑΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ,ΝΑ'ΧΩ ΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΥΤΗ(ΚΑΙ ΤΙ ΜΥΤΗ!) ΝΤΥΜΕΝΟΣ Αϊ-ΒΑΣΙΛΗΣ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΤΕΛΛΙΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΤΡΟ(ΤΡΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΙΤΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΒΙΛΛΥΣ).
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΩΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΘΑ'ΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,BRANT NEW,ΝΑ ΣΟΥ "ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ'ΣΥ ΝΑ ΛΕΣ:"ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ!!!"


Υ.Γ.
ΞΕΧΑΣΑ:ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ)...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άκου Γιάννη μία ιστορία, πολύ πίσω χρονικά το... 1981! Τότε 12 χρονών εγώ (μην κάνετε υπολογισμούς), έχουμε κατέβει με πατέρα, μητέρα στο χωριό, ορεινή Μεσσηνία, όπου είχαν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Να σημειώσω ότι πατέρας και μάνα είναι από δύο απέναντι χωριά που τους χωρίζει το μοναδικό θηλυκό ποτάμι της Ελλάδας, η Νέδα. Το χωριό πατέρα, αντάρτες, της μάνας χίτες, και για να φανταστείτε ο παππούς μου, πατέρας της μάνας μου, έβγαζε μυδράλιο στο παράθυρο του σπιτιού του και πυροβολούσε το σπίτι του μελλοντικού πεθερού του στο "κουμμουνιστικό" απέναντι χωριό. Γυρνάμε σε εκείνη την εκλογική αναμέτρηση. Περίπου 70 οι ψηφοφόροι στο χωριό της μητέρας, με τον παππού "βασιλικό" εκλογικό αντιπρόσωπο που είχε προμετρήσει τα κουκιά. Αποτέλεσμα: 68 ψήφοι "μπλέ", ένας κόκκινος και ένας πράσινος. Ο ένας κόκκινος ψήφος, ήταν για τον παππού υποφερτός, αφού είχε χωνέψει με πολλές σόδες τον "κόκκινο" γαμπρό του. Αναζητούσε μανιωδώς τον "πράσινο", ώσπου μετά από πολλές ενδοοικογενειακές διαβουλεύσεις διαπιστώνει ότι τον είχε στο σπίτι του και ήταν η μάνα μου, κάτι που δύσκολα μπορούσε να χωνέψει. Αποτέλεσμα δεύτερο: Οι γονείς μετέφεραν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην πρωτεύουσα και έκαναν περίπου 4 χρόνια να πατήσουν και πάλι στο χωριό. Μετέφεραν και πάλι τα εκλογικά τους δικαιώματα τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις στο χωριό με έντονη "προεκλογική" εκστρατεία για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο πατέρας έφθασε στο σημείο να φέρει στο χωριό τον Μανώλη Γλέζο. "Ρε πατέρα πλάκα με κάνεις. Έχει αναρτημένες "ναζιστικές" σημαίες στο χωριό ή Ακρόπολη" του λέω "Μην είσαι διαρκώς μηδενιστής παιδί μου" απαντά. "Άλλη ερώτηση πατέρα. Μήπως θυμάσαι τον άλλο άνθρωπο που κατέβασε τη σημαία μαζί με τον Γλέζο;" "Όχι παιδί μου μου διαφεύγει" "Τότε γιατί με λες μηδενιστή". Για την ιστορία στον μικρότερο δήμο της χώρας, με 10 χωριά και 1.091 εγγεγραμμένους, 348 "μπλε", 246 "πράσινοι", 33 "κόκκινοι", 30 "πορτοκαλί", 13 "ακατανόμαστοι", 3 "φιλελεύθερη συμμαχία", 3 οικολόγοι-πράσινοι, 1 δημοκρατική αναγέννηση και 1... ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α. Συγνώμη που μακρυγορώ αλλά θα συνεχίσω λίγο την "ανιχνευτική" κουβέντα με τον πατέρα. "Πατέρα ο μικρός ο γιος σου μπήκε στην Πυροσβεστική με την ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια τι είχες καταφέρει για την οικογένειά σου;" "Το ΠΑΣΟΚ είναι ιδεολογία αγόρι μου, δεν με ενδιέφεραν τα ρουσφέτια". Ερώτηση: Τελικά η ιδεολογία έχει "σημαία";...

"Δοκαρόπληκτος-Τιτανοκέφαλος"

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ