Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Μα, στη Γαστούνη?

Κλείνουμε διήμερο στο C-PAP , ήτοι παίρνουμε βαθιές ανάσες, χωρίς πολλά "δεκανίκια" (ανοίξτε και κάνα ιατρικό λεξικό...) ,χωρίς γκου-χου, γκου-χου και χωρίς συσσώρευση υπολλειμμάτων από camelakia στο λαιμό!

Επίσης, το πατελάκι προέβην σε αγορά κολλάρων, τύπου funkie για να προβάρουμε αύριο ποιό ταιριάζει καλύτερα με το σωληνο-συνολάκι που αρέσκεται να φορά τον τελευταίο καιρό ο G.!

Mε ανοιχτούς τους λωβούς των πνευμόνων λοιπόν, ο ασθενής (ή το θύμα, όπως ευστόχως αναφέρει ο τιτανοκέφαλος) υποδέχθη τον "Πάτερ φαμίλια" που πετάχτηκε μέχρι την παρακρατούπολη για να ενημερωθεί και να βάλει μια σειρά . Επέβαλλε λοιπόν τάξη, αλλά με το αζημίωτο, καθώς απέσπασε δαιμόνια από τον G., (πετυχαίνοντάς τον σε στιγμή αδυναμίας), υπόσχεση για οικογενειακές διακοπές στη Γαστούνη, με σπόνσορα το πατελάκι! (άμα ο άνθρωπος είναι από τον Πύργο...)

Ο G. παρ'όλα αυτά τον υποδέχθηκε με extra συγκίνηση (λούγκρα θα μας τον καταντήσουν εκεί μέσα) αλλά συνήλθε αμέσως, μόλις έμαθε πως ο "Πάτερ φαμίλιας" τον βρήκε μια χαρά! Το τι γαμόσταυρο έριξε στο άκουσμα του "μια χαρά" , μέχρι και το αιδοίον του Χριστόδουλου επικαλέστηκε!!!!!!

Κατά τα άλλα, τελεί εν διαρκή -και πλήρη- ενημέρωση για το μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ, τη νέα βουλή με τους -χωρίς γραβάτα -βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: