Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Δυναμικό come back!

Ο Γιάννης ξανά στην παρέα μας!!!!
Αραχτός σε στάση "μπερζέρας", με τα διάφορα καλωδιάκια να συρρικνώνονται και να περιορίζονται αισθητά (και δη από το λαιμό και κάτω), ο G. μας περίμενε απύρετος, φρεσκοξυρισμένος και χαμογελαστός για να δώσει γραμμή!

Επιτέλους ανέβασε volume ώστε οι εντολές να είναι σαφείς: "Τρίψε, τρίψε" στο Bot. (εντολή για μασαζάκι στην "αριστερή πτέρυγα") και "Βόηθα μωρή πουτάνα, που όλο γκόμενους κοιτάς" προς την γράφουσσα που χαζολογούσε χαϊδεύοντας τη "δεξιά πτέρυγα", η οποία, παρεπιπτόντως, δια στόματος super Cambell doc, έχει επιστρέψει στο 100%!

Βροχή οι ερωτήσεις (είναι να μην πάρει μπρος, έτσι?) για τον ακριβή τρόπο μεταφοράς, (με learjet, παρακαλώ), το χρόνο - και την ασφάλεια- της πτήσης, την παράλληλη ενημέρωση του επιτελείου στην Αθήνα, ενώ μας έβαζε χέρι συνεχώς γιατί αργούμε τα διαδικαστικά!
Κράτα γερά και φεύγουμεεεεε!


Οι διάσημοι της διπλανής κλίνης

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται συνωστισμός ασφαλιτών και αγροτόμπατσων στους διαδρόμους του 1ου ορόφου, καθώς νεαρά αθίγγανη"βαρυποινίτισσα" ( όχι η δικιά μας, αυτή κυκλοφορεί πάντα ελεύθερη, άσε που έχει αφρικανικές ρίζες!) , φιλοξενείται στην εξωτική μονάδα. Αγχωμένα τα μπατσάκια, επιτηρούν το χώρο, λες και θα μπορούσε η κρατούμενη να την κοπανήσει από το παράθυρο με τον αναπνευστήρα στην πλάτη και δυο βαστάζους για τα σωληνάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: