Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Project: σουίτα

Σκεπτικός και συνωφρυωμένος μας περίμενε σήμερα ο G. Τώρα που μπήκε ενεργά στο παιχνίδι των αποφάσεων, πρέπει να συσκεφθεί με τον εαυτό του για να δώσει γραμμή!

(Οι ξένοιαστες (!!!) μέρες που γράφαμε ό,τι γουστάραμε στο blog λιγοστεύουν... Ζητούμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή σας στην -σίγουρη- περίπτωση που θα μας γαμήσει -ελπίζουμε όχι κυριολεκτικώς- μόλις δει τί γράφαμε ερήμην του, πλην όμως... αντ' αυτού)

Μάλλον μετακομίζουμε! Οχι ακόμα στο Βάφτεν-Χούφτεν, αλλά σε σουίτα του exotic 1ου ορόφου, να έχουμε την ησυχία μας - και την τηλεόρασή μας!- μέχρι να αρχίσουν να δουλεύουν τα γρανάζια και να ορθώσουμε ανάστημα!

Το κονκλάβιο των doc προτείνει ολιγοήμερη παραμονή στην παρακρατούπολη, προκειμένου να φύγουμε όρθιοι και ασωλήνωτοι για τα ξένα. Η τελική απόφαση είναι, φυσικά του G. (Ασε που ο dr Rudolf Nureyef είδε και ξαναείδε κίνηση α λα μητσοτάκη -μακριά από μας- στον αριστερό ώμο!)

ΥΓ.

Sorry για τα κενά ενημέρωσης, αλλά προκύπτουν μικρά διαδικαστικά προβλήματα στο γραφείο τύπου, που θα λυθούν οσονούπω. Πάντως, όχι, δεν παρατήσαμε τις δουλειές μας για να πετάμε ντομάτες, καφέδες και γιαουρτάκια έξω από την Τρικολάου Χαρούπη!!!! Αν και θα μπορούσαμε! Χαλαρά!!!!!!

ΥΓ. (κι άλλο)

Η συνάντηση με τον - άρτι αφιχθέντα από την er του εξωτικού Νεόκαστρου της Αλβιώνος- μούργο εστέφθη με πλήρη επιτυχία, όπως άλλωστε και η εγχείρηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του αθάνατου ελληνικού δημοσίου για το αντίθετο, όπως π.χ. να στείλει όλα τα χαρτιά και τις γνωματεύσεις στους φλεγματικούς λονδρέζους, για να εγκριθούν τα κονδύλια πλην μιας μικρής λεπτομέρειας : Το όνομα του ασθενούς!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: