Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Πρόκληση...

Είπαμε, έχουμε VIP στην er, αλλά όχι κι έτσι!

Δωματιάκι σένιο, ευάερο, ευήλιο, με νεροχύτη (!!!!!) - να πλένουμε και κάνα χεράκι, μην του "χαρίσουμε" και καμμιά λοίμωξη , οι βρωμιάρες... - παράθυρο (χωρίς θέα) , πολύχρωμο "καδράκι" - ζωγραφιά από την πριγκίπισσα Βίλλυ για τον μπαμπά της, καβάτζα κρεββατάκι, (να ρίχνουν και κάνα ύπνο οι ταλαίπωροι Θεσσαλονικείς), τηλεόραση (έρχεται και το home - er - cinema) και τρελλή, χαρούμενη και "μολυσμένη" με τον ιό της λογοδιάρροιας νοσηλεύτρια, ονόματι Φωτεινή!

( Οχι, φουφού, δε σκέφτηκε κανείς μας, ούτε στιγμή, να την αποκαλέσει φου, δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Επί τη ευκαιρία, ενημερώθηκε ενδελεχώς περί "κοκτέιλ θανάτου" κι είδαμε και πάθαμε να τον συνεφέρουμε!)

Η πολύωρη παρουσία μας στην er δε φάνηκε να τον χαροποιεί ιδιαίτερα! Θα προτιμούσε το πατελάκι και την ησυχία του, αλλά εμείς οι μουλάρες δεν του κάναμε τη χάρη! Ε, και μας έδιωξε, αφού μας "χάρισε" ένα μακάβριο ανεκδοτάκι και μετά αφοσιώθηκε στον αγώνα Ξάνθη - Λάρισα!!!


Πονάει, ταλαιπωρείται, βρίζει και έκανε και λίγο πυρετό...
Breatheeeeeee να φύγουμε!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε, χαμένε... ΣΗΚΩ, ΠΕΡΠΑΤΑ, ΒΡΙΣΕ (το φόρτε σου!). Η χειρότερή σου, εεε, δεν μπορείς να γκρινάξεις;
Κρεβατώθηκες και κερδίζει αμέρτα η ΑΕΚ. Αυτό να το προσέξεις... (χανουμάκι!). Για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα έχω inside information ότι φέτος θα πάρετε το πρωτάθλημα!!!
ΞΕΚΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αβέρτα, εννοούσα αλλά είμαι γνωστή ανελλήνιστη που λέπει και ένας κοινός μας - κοτσιδάτος - φίλος

Ανώνυμος είπε...

εχω info!εχω info!ηπια το κοκτειλ του θανατου με χαρα!δεν ειναι τοσο κακο οσο νομιζαμε!πρεπει να το δοκιμασεις και εσυ!!μην παραπληροφορουμε τον ανθρωπο!!!

μετα τιμης
madamitsa