Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Ο dr Νουρέγιεφ ξέρει!

Πέντε μπρος, μία πίσω και ξανά....
Πού θα πάει, θα μας κάτσει...
Κουράστηκε να ανασαίνει και είχαμε μερική παρέμβαση των "ξένων δυνάμεων" για να κοιμόμαστε ήσυχοι... Η εκτίμηση του dr Νουρέγιεφ πάντως είναι κατηγορηματική: Θέμα χρόνου η πλήρης αυτονομία και απεξάρτηση από κάθε ξένο δάκτυλο! Οχι τίποτε άλλο , να πάρουμε μια ανάσα!!!

Η ταχυπαλμία που σημειώθηκε το απόγευμα, καταλάγιασε αυτόματα μόλις ... σιγουρεύτηκε πως δεν θα φύγει πάλι για Αθήνα η καλή του! Πες τα καθαρά βρε πατελάκι, μην ταράζεται ο άνθρωπος!!!!!

Στο μεταξύ το μικρό Bot., που εξελίσσεται ταχέως (και επιτυχώς) σε λιμενεργάτη (κατά κόσμον Καλάμιτυ Τζέιν), έχει πάρει σβάρνα τα βιβλιοπωλεία και αγοράζει τόμους, με έρευνες και διατριβές καθώς και κούκλες... λευκής μαγείας, προκειμένου να εμπεδώσει στην πράξη την πληθώρα ιατρικών πληροφοριών που έχουμε ενδοφλέβια συλλέξει τόσες μέρες για να προετοιμαστεί για τρελλό μεταπτυχιακό στο Βάφτεν Χούφτεν! (Μας βλέπω με τρία master και κάνα δυο phd ο καθένας)

3 σχόλια:

e.g. είπε...

θέλω μέρες τώρα να σας κάνω μια ερώτηση αλλά διστάζω...
Το backround του block αλλάζει? Αν μου απαντήσετε θετικά θα σας πω γιατί ρωτάω αν όχι ξεχάστετο!!!
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω να σας πω γιαυτό φροντίστε να μου απαντήσετε άμεσα...
χιχι αλλιώς μαύρο φίδι που σας έφαγε αν μαρτυρίσω στον G τι του έχετε κάνει εν αγνοία σας φαντάζομαι φυσικά!!!

YiannisG είπε...

Δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε και το background καρντιά μου...
Εκτός εαν έχουμε "εισβολείς" και δεν το ξέρουμε!

Πες μας τι ξέρεις να οργανώσουμε αντεπίθεση!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι να σας πω... ότι μου έστειλαν ένα e mail και είχε να πατήσω σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση και μου εμφανίζεται blog και ξαφνικά ξαφνιάζομαι και λέω... αυτός δεν είναι ο Γιάννης δεν μπορεί να τον έκαναν έτσι!!!! (αυτή η σκέψη ήταν για ούτε ένα δευτερόλεπτο φυσικά)...
κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το blog ανήκε σε κάποιον με το όνομα Γκουσγκούνης!!! Ναι παρακαλώ έχει blog με το ίδιο backround με τον G μας...γρήγορα γρήγορα βάλτε ένα άλλο χρωματάκι και βγάλτε αυτό το πουαδάκι από πίσω λέω!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω τα σχόλια δικά σας!!!
Efi