Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

"Βαρέθηκαααα"

Πάντα στο αθόρυβο, αλλά ο G. φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο πολύ θέλει να φύγει από δω μέσα (γιατί άραγε???) και πόσο εύκολα σκοτώνει τους θεράποντες γιατρούς.
Με τις νοσοκόμες δεν έχουμε πρόβλημα, το διπλοτσεκάραμε, του φέρονται όπως του αρμόζει. (για γλυψιμπούρι δεν του έχουν κάνει ακόμη κρούση, αλλά, αγάλλια αγάλλια, να γνωριστούνε πρώτα...)

"Ξήλωσ'τα, ξήλωσ'τα" είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη του ατάκα, υποδεικνύοντας τα διάφορα καλωδιάκια που έχουν "φυτρώσει" πάνω του εδώ και τόσες μέρες.
(Μα κάποια στιγμή, θα το κάνουμε στ' αλήθεια! Θα τον φορτώσουμε στην πλάτη σαν αρνί κι όπου φύγει - φύγει!)

Με σταθερό βεντιλατέρ, παρά την τροχειοδρόμηση της αναπνοής, η κατάσταση πλέον επιβάλλει άμεση αναχώρηση για το Βάφτεν Χούφτεν, κόντρα στις αντιδράσεις του ασθενούς σε κάθε άκουσμα της ξενιτιάς.
Ελα όμως που την πάτησε, καθότι, για μια φορά στη ζωή του, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ κι έπεσε στην ανάγκη μας????
Περιμέναμε χρόνια την ευκαιρία και τη στιγμή που θα τον κάνουμε ό,τι θέλουμε!!!
Στο πρόσταγμα "θα πας και θα πεις και δυο γερμανικά εμβατήρια" δε χάρηκε και ιδιαίτερα...

Απύρετος και σήμερα και εμφανώς "ξεφούσκωτος" (καμμία σχέση με τον προχθεσινό Shrek), αφέθηκε στα έμπειρα χέρια μας και τις ευεργετικές ιδιότητες του baby oil για μασαζάκι. Ούτε σε spa τέτοια περιποίηση.

Η εξ ευωνύμων "πτέρυγα" αρχίζει να δηλώνει δειλά- δειλά (και κουρασμένα) "παρόν", καθιστώντας σαφές πως χρήζει άμεσης φυσιοθεραπείας για να αρχίσει να δουλεύει ορθώς.

Στο μεταξύ, στα χαρακώματα του γραφείου τύπου έχει αρχίσει η συλλογή γνωματεύσεων και βεβαιώσεων σε official ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, κινέζικα και σουαχίλι (you never know...), ώστε να την κάνουμε με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα, μόλις πάρουμε το πράσινο φως για την ηρωϊκή έξοδο.

Επίσης, η σημερινή άφιξη του Τζόνσον καθησύχασε τον G. ψυχολογικά κι εμάς οικονομικά! Αποκτήσαμε σπόνσορα!!!!!! Στην υγειά του Παναγιωτάρα!!!!

Κατά τα άλλα, η πόλη λιμνάζει σε ένα τρελλό μποτιλιάρισμα, παντού και πάντα, χτίζοντας βασανιστικά εμπόδια στην μετάβασή μας στην e.r.
Ολα κινούνται γύρω από τη ΔΕΘ, τη μπιενάλε και φυσικά τις εκλογές.
Μεθ' αύριο μιλάει ο κος "κάναμε λάθη" κι αυτό από μόνο του συνιστά λόγο τάχιστης αναχώρησης...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!


PS
Ασχετο με την πορεία της υγείας του ασθενούς, αλλά θεσμικό:
Ποιός αποκάλεσε ΒΑΡΕΤΟ τον αγιασμό στο σχολείο?
Η "πριγκίπισσα Βίλλυ", από το πρώτο λεπτό που τον βίωσε...
Το παιδί τό'χει.. Και τα G- γονίδια καλά κρατούν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά θέλω να τον δώ εγώ που θα πάει στο ωραιότατο μπαλκόνι του να καθήσει και θα δεί οτι γίνετε του σωληνάκι το κάγκελο με τα ποτιστικά που εγκατέστησε... Εκεί να δείς ξήλωμα!!!! Τρέμε Πατέλη! Ότι σωληνάκι θα βλέπει θα το ξηλώνει.... θα του αφήσει τραυματική εμπειρία πιστεύω...

Ανώνυμος είπε...

lol

αρκει να μην πήξει εμάς για το πότισμα, γιατί μετά θα τον ξανα-διασωληνώσω.

Η μικρή